Ministeriet for Fødevarer,
Landbrug og Fiskeri
Mere mobilt
Lystfiskeri og fisketegn
Hvilke betalingskort kan jeg bruge?

Du kan bruge disse betalingskort, når du køber fisketegn:

 • Dankort
 • VISA/Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • Eurocard
 • Mastercard
 • JCB
Hvad koster fisketegnet?

Lystfiskertegn til fiskeri med lette håndredskaber som fx stang:

 • 1 år - 140 kr. (Gælder 1 år fra og med betalingsdagen)
 • 1 uge - 100 kr.
 • 1 dag - 35 kr.
   
 • Du kan for dag- og ugekort vælge en anden gyldighedsdag- eller periode end den dag hvor du betaler. Denne dag, eller for ugekort periodestart, kan maksimalt være 30 dage efter betalingsdagen. Du skal skrive den valgte dag eller periode på tegnet, inden du starter fiskeriet.


Årskort gælder fra betalingsdagen, eller 1 år i forlængelse af lystfisketegnets nuværende gyldighedsperiode.


Fritidsfiskertegn til fiskeri med redskaber som fx garn, ruser og kroge koster 275 kr. for 1 år fra betalingsdagen, eller 1 år i forlængelse af fritidsfiskertegnets nuværende gyldighedsperiode. Du kan også bruge fritidsfiskertegnet som lystfiskertegn. Det er desværre ikke muligt at købe fritidsfiskertegn på den mobile webversion. Kan købes på www.fisketegn.dk.

Sikkerhed ved betaling

Betalingssystemet er DIBS (Dansk Internet Betalings System). Det er det mest udbredte betalingssystem for kort i Danmark.

 

Det er certificeret af PBS (Payment Business Systems).

Fiskeridirektoratet har indgået garantiaftaler med DIBS og PBS.

 

Aftalerne er din garanti for, at oplysningerne fra dit betalingskort er sikrede (krypterede).

 

Fiskeridirektoratet får ikke adgang til oplysningerne fra dit betalingskort. Vi får kun ret til at trække det beløb, som du accepterer, når du betaler.

Personlige oplysninger

Når du køber fisketegn på fisketegn.dk, registrerer vi disse oplysninger:

 

 • Fornavn og efternavn
 • Adresseoplysninger
 • E-mailadresse
 • CPR-nummer - hvis du har oplyst det


Fiskeridirektoratets database er en sikret database. Indholdet af databasen er kun tilgængelig for Fiskeridirektoratet. Dine personlige oplysninger eller dele af dem vil under ingen omstændigheder blive givet videre til andre.


Vi kan også garantere, at dine oplysninger ikke vil blive brugt i andre forbindelser end dit køb af fisketegn. Og din e-mail adresse vil ikke blive brugt af andre til at sende mails til dig.

Kvittering og fisketegn

Oplysningerne fra dit betalingskort bliver kontrolleret. Derefter sender DIBS en kvittering for det gennemførte køb, til den mail adresse som eventuelt er angivet sammen med de øvrige brugeroplysninger. Det sker straks efter købet. Hvis der ikke er angivet nogen mailadresse, fremsendes denne kvittering/fiskeritegn ikke.

Hvis der er fejl, og købet derfor ikke kan gennemføres, får du straks besked om fejlen. Du vil også blive vejledt om, hvordan du kan rette fejlen.

På fisketegnet står det fiskerinummer, som du skal have med, når du fisker, sammen med legitimation. Når du har nummeret, kan du tage på fisketur.

Hvis du har valgt at bestille et fisketegn af plastik, bliver det sendt til den adresse, du har oplyst, indenfor ca. 14 dage. Det er helt frivilligt, om du vil købe et plastikkort. Hvis du bliver kontrolleret, skal du blot oplyse dit fiskerinummer og vise legitimation. Hvis du har oplyst dit CPR-nummer, da du købte tegnet, kan du oplyse dette i stedet for fiskerinummeret.

Det er en god idé at få et plastikkort. Det er nemt og praktisk at have med - og så er du sikker på at kunne huske dit fiskerinummer.

Beløbet bliver normalt trukket på din konto på arbejdsdagen, efter at du har betalt.

Kontakt

Spørgsmål om fisketegn
Tlf. 7218 5606
Hverdage kl. 9-12, torsdage kl. 13-15
E-mail: fisketegn@fd.dk

 

Anmeld ulovligt fiskeri

Brug www.anmeldelse.fd.dk

Eller kontakt Døgnvagten:
Tlf.: 7218 5609, e-mail: sat@fd.dk

Om fisketegn
bookmark Installer ministeriets website på din mobil.
Klik på ikonet herunder og vælg
"Føj til hjemmeskærm"